Under The Voice i Holland, säsong 4 dök den här snubben Mitchell Brunings upp och sjöng Bob Marleys klassiska ”Redemption Song” med fantastisk känsla.

Länder där marijuana är nästan legalt

De flesta människor vet om Hollands berömda avslappnade lagar om marijuana. Men det finns en del andra liberala länder.

Argentina
De som köper marijuana frön och odla sin egen också blir milt behandlad, så länge de växer ett litet antal anläggningar. Landet lär även ha stöd av flera medicinska marijuanaprogram.

Australien
Olika regioner har olika regler, men Western Australia, Södra Australien, Tasmanien, Victoria och Queensland har alla avkriminaliseras marijuana till en viss grad.

Belgien

Sedan 2003 har den belgiska regeringen gjort innehav och användning av marijuana lagligt enligt följande villkor:

• Det belopp som innehas är 5 gram eller mindre • Du är över 18 • Du inte röker i närvaro av minderåriga • Du röker inte offentligt

Colombia

Colombia har haft avslappnad lagar om narkotikainnehav i över tio år. Innehav av mindre än 20 gram av marijuana, ett gram kokain och ett gram heroin anses inte vara olagligt.

Nepal
Marijuana är allmänt tillgänglig och används, särskilt av nepalesiska heliga män. Observera att smuggling och växande straffas, men innehav och personligt bruk sällan är – om polisen fånga dig röka att de kommer att stoppa dig.