Hur kommer det sig att Hollywood aktörer tycks kunna sätta på 5-15 kilo muskler på några månader, medan den genomsnittliga killen som du och jag kan kämpa i år för en bråkdel av dessa resultat?

Hur man tränar och olika träningsprogram
Oavsett om du är nybörjare, medel och avancerade och vältränad behöver du ett program som vägleder och ger dig optimal träning utifrån dina egna förutsättningar.

När kändisar bygger muskler har de tillgång till de bästa tränare i världen och har använder olika träningssystem och program. En sådan stjärntränare är Jeff Cavaliere. Hans rykte för att utveckla banbrytande utbildningsprogram som AthLEAN-X Training System är legendarisk, och har sedan dess vuxit i popularitet för att skapa vad han kallar ” funktionella muskler”.

Naturligtvis används kosttillskott och det finns en uppsjö av olika ämnen och substanser som man kan använda sig av.

Vassleprotein – effektivt efter din träning!
Vassleprotein (whey protein) är ett näringstillskott som många dricker efter träningen som återställare och booster som hjälper till vid muskeluppbyggnad. Det finns personliga tränare som säger att det här är en måste produkt vid hårdintensiv träning. Vassleprotein består av mjölken som blir kvar på vasslen när man producerar ost som är rik på vassleproteiner. Många köper det som proteinpulver i kostbutiker eller på nätet.

Andra viktiga delar är naturligtvis kosten och du kan alltid använda dig av plastik – det finns även plastik som ger muskler.